martes, 24 de enero de 2017

LA MÚSICA AL CINEMA I

Al segle XX apareix un dels géneres més populars de la  música simfònica. La música de cinema o les bandes sonores.
1ª Comencem amb la primera. Sabries dir a quina pel.lícula pertany?
Clica sobre la imatge i escoltaràs la seua B.S.O.

Quants de nosaltres tenim al cap alguna de les bandes sonores que hem escoltat de petits o que ens ha cridat l'atenció perquè ens ha introduiï dins de la història com si fórem els protagonistes d'aquesta.

En aquest tema anirem descobrint a poc a poc aquest món tan curiós dels sons del cinema. Estem atents a les novetats que jo vos aniré penjant al blog per a poder fer la nostra particular banda sonora.

Per a les primeres classes i perquè aneu arreplegant informació d'aquest tema vos pose un vídeo que és molt interessant sobre LA FUNCIÓ DE LA MÚSICA AL CINEMA.



NOTA IMPORTANT: 
Una vegada veges el vídeo clica sobre la imatge següent i ompli el qüestionari. És necessari per anar avançant amb el tema.





lunes, 23 de enero de 2017

HISTÒRIA DE LA MÚSICA AL CINEMA (PRIMERA SESSIÓ)

Com hem vist a la primera part de la classe, el cinema ha anat evolucionant fins als nostres dies, a l'igual que totes aquelles composicions musicals que han anat introduint-se dins de les meravelloses històries que han anat apareixent i produint-se.

Aci teniu el vídeo que hem vist a classe per a vorer tranquil.lament a casa i completar el resum que vos he demanat a classe.

També vos el deixe per a poder recopilar informació per als vostres treballs col.laboratius.


Un altre vídeo interessantíssim i curiós és el vídeo en el que es presenten com posar efectes de sons qüotidians a les escenes de les pel.lícules.